Novosadski Edukativni Centar

Misija NEC-a je razvoj i osnaživanje građana u oblasti obrazovanja, sa ciljem osposobljavanja za stvaralačko razmišljanje i delovanje u pravcu ličnog ispunjenja i doprinosa zajednici

Novosadski edukativni centar usmeren je ka razvoju i razmeni praktičnog znanja i            životnih veština

Celoživotno holističko obrazovanje i naša mentorska podrška omogućavaju vam da se lični potencijali ostvare i doprinesu razvoju društva

Članovi

Upoznajte nas
aca-slika

Aleksandar Pokrajac

Predsednik UO

Višegodišnje iskustvo u oblasti stvaralačkog preduzetništva, profesionalnog i poslovnog razvoja, održavanju treninga i radionica. Društveni preduzetnik i mentor.

Osnivač centra koji se bavi pružanjem podrške razvoju preduzetništva, unapredjenje poslovanja organizacija, zadruga, udruženja i dr. kroz izgradnju održivih projekata i promovisanja društveno odgovornog poslovanja.

Master ekonomista.

21586483_10211711694480149_2170691199906567286_o

Nikola Burić

Osnivač

Opredeljen za održivost: u Grusswurzel-Bewegungen pokretima. Transition i Permakultura Bern i Faircoop, u zadrugama Radiesli i WBB Warmbächli i Udruženju službe Civil International Switzerland.

Fokus: Obrazovanje za održivi razvoj i "Metabolizam antroposfere".

Diplomirao na inženjerstvu zaštite životne sredine Univerziteta u Novom Sadu.

Nataša Đurica

Nataša Đurica

Transakcioni analitičar

Autor akreditovanog kursa od strane Ministarstva prosvete; Izražavanje poštovanja u učionici. Transakcioni analitičar- savetnik u psihoterapiji.

Licencirani trener trenera od strane ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalnu zaštitu. Završena obuka za primenu Goldštajnovog programa u zameni za agresivno ponašanje mladih.

Diplomirani psiholog.

biljana-slika

Biljana Živanov

Trener i mentor

Biljana pruža profesionalnu i mentorsku podršku razvoju pojedinca i organizacija i na taj način doprinosi stvaranju srećnijeg i funkcionalnijeg savremenog društva.

Biljana je i edukant OTA koji podrazumeva primenu psihoterapijskih znanja u organizacijama, u cilju poboljšanja celokupnog funkcionisanja organizacije kroz edukovanje zaposlenih.

Diplomirani psiholog.

Aleksandra Domic

Aleksandra Domić

Asistent kordinatora

Strukovni vaspitač, HYL trener, Points Of You praktičar.

Osnivač Centra za edukaciju GamePlan, osnovanog sa ciljem ličnog i profesionalnog razvoja. Aleksandra vodi otvorene kreativne radionice na kojima se osobe mogu upoznati sa inovativnim POY alatima kao i storytelling tehnikama

IMG_1977

Slobodan Mirić

Kordinator veb tima

Ono što mi je dominanti profesionalni pravac je WordPress Development. Pored toga preferiram snažno znanje front end tehnologija, jer je front end ono što korisnici vide, tako da ono što se uradi mora da bude prijatno i za oko.

  • 24282397_10211104161464601_99553260_n
    Marina Carević
    Ceo ovaj aspekt je meni bio izuzetno koristan jer sam bila u fazi donošenja odluke, a nesigurnost mi je predstavljala veliki problem. Informišući se sve više i više, analizirajući svoju ideju "uzduž i popreko" (kako se na ovim radionicama sve radi - iz više uglova, na konkretnim primerima, iznova, detaljno) dobila sam entuzijazam i osećam se mnogo sigurnije u sebe. Donela sam odluku i sada počinjem da radim posao koji jedva čekam da razvijam. Gostovanja ljudi koji su primer uspešne prakse ili samo slušanje primera kojih ima mnogo ali nekad jednstavno do tih priča ne dođemo, bar na mene utiče veoma motivišuće.
  • 24259452_522058798167723_200102451_o
    Jovana Mjerimačka
    Odluka da se prijavim na prvi modul mi je bila jedna od najpametnijih stvari u životu, jer sam definitivno obrisala svoje zamagljene prozore u svet i shvatila da moj „menadžerski poziv“ za šta sam se sve ove godine školovala, nije moj životni poziv. Ja NE ŽELIM da svoju kreativnost, znanje, volju, trud i entuzijazam ostavim u nekoj kancelariji deset sati dnevno, po cenu stresa i unutrašnjeg nezadovoljstva, jer ne postoji toliko visoka plata koja će da kupi moj mir. Zahvaljujući Aleksandru i sjajnoj ekipi sa radionice, otkrila sam ko sam ja u stvari. Šta mi je bitno, šta hitno i šta želim od svoga života.