Zašto teži put može biti tvoj najbolji mogući put?

Cover

  • Start: 10. oktobra 2017. 18:00
  • End: 10. oktobra 2017. 20:00

Bulevar despota Stefana, Novi Sad, Vojvodina, Srbija

U sklopu projekta „Promovisanje primera dobre prakse mladih preduzetnika i dobra ekonomija“ na ovoj radionici družimo se sa Siniša Plazačić, freelance social media marketing manager. U prevodu, bavi se vođenjem nastupa brendova na društvenim mrežama.

Ali sa jednim “malim“ izuzetkom… Zbog uslova na tržištu, potrebe da se kreativno izrazi, sprovede svoje ideje u potpunosti i ispostavi željene rezultate, naučio da sve radi relativno sam — ugovara poslove, gradi identitete brendova, kreira i održava naloge, osmišljava strategije, dizajnira, fotografiše, kopirajtuje, komunicira sa publikom i radi reklamne kampanje.
To su sve teme o kojima ćemo razgovarati i čuti o iskustvenom učenju.

Takođe, razgovaraćemo do kada može tako jer je na putu da postane osnivač uspešne marketinške agencije…

Prvi novac od društvenih mreža zaradio još sa 15 godina, a sada ima 24. Za to vreme radio na preko 100 Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Google+, Pinterest naloga i sakupio iskustva iz najrazličitijih oblasti, najviše iz sveta sporta, ugostiteljstva, turizma, estradne umetnosti, nege i lepote.

U slobodno vreme apsolvent Pravnog fakulteta u Novom Sadu, ljubitelj dobrog treninga i neumorni tragač za novim znanjima.

Dođite da čujete zašto teži put može biti vaš najbolji mogući put!