Pokreni svoj preduzetnički duh uz fotoalbum tvoje karijere

fotoalbum moje karijere sombor za sajt 1

  • Start: 6. jula 2018. 17:00
  • End: 6. jula 2018. 20:00

Venac Radomira Putnika 1, Sombor, Vojvodina, Srbija

Ako ste mladi, proaktivni i želite da stvarate svoju priču, odnosno pokrenete posao koji vas ispunjava, pridružite nam se na radionicama o start-up preduzetništvu 🚀

Na prvoj radionici Fotoalbum moje karijere imaćete priliku da ispričate priču o vašem poslu iz snova, na drugačiji način. Kroz fotografije.

Naučite kako da ispričate priču o vašem poslu i vizuelno prikažite šta je to što vas pokreće, inspiriše, motiviše, koja je vaša vizija, ciljna grupa i koje osobine su vam bitne da steknete i zadržite kao mladi preduzetnik početnik.

Alati koje ćemo koristiti na ovoj radionici su Points of You kreativni, inovativni alati koji vam omogućavaju da kroz fotografiju i reči (koje se nalaze na kartici) istovremeno aktivirate levu i desnu hemisferu mozga i na taj način dođete do harmonične celine, novih uvida i jedinstvene komunikacije odnosno povezivanja sa samim sobom kao i sa drugima.
Radionicu vodi Aleksandra Domić- Points Of You Praktičar, GamePlan

Učesnici će uvideti kreativne načine za razvoj njihove karijere, naučiti kako da razviju poslovnu ideju koja ima tržišni potencijal, napišu održivi poslovni model i spoznaju kako da zarade novac.

Ovo je prva u nizu od 5. radionica. 
Slede radionice o :

  • Veštinama komunikacije i jačanju samopouzdanja 14.07 subota, sa početkom u 10. časova);
  • Radu sa ljudima sa kojima je teško sarađivati (16.07 ponedeljak, od 16. časova);
  • Razvoju ideja i poslovnih šansi (21.07 subota, od 10. časova)
  • Održivom poslovnom modelu CANVAS (28.07 subota, od 10. časova), odnosno načinu na koji možete da zaradite novac.

Pridružite nam se u samom startu i počnimo #zajedno!

Radionice se održavaju u sklopu projekta Strengthening Youth Capacities For Future Entrepreneurs koji je podržan od strane USA ambasade u RS. Glavni cilj projekta jeste jačanje kapaciteta mladih budućih preduzetnika, sa ishodom da učesnici steknu praktične preduzetničke, komunikacione i socijalne veštine.

Učešće na radionicama se ne naplaćuje, broj mesta je ograničen za 15. učesnika, tako da je prijava obavezna putem registracione prijave https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddX7InvStZHpsdoOLrIaPsTX5MtUlg3Ogl6e8eKQs60SVOaQ/viewform

Vidimo se u coworkingu Fabrika Sombor, Venac Radomira Putnika 1, ulaz iz dvorišta, prvi sprat.