Izrada poslovnog plana za dobijanje subvencija

6

  • Start: 3. novembra 2018. 10:00
  • End: 3. novembra 2018. 13:00

Železnička 33, Novi Sad, Vojvodina, Srbija

U školi društveno omladinskog preduzetništva, podržavamo mlade ljude da budu proaktivni, pokrenu posao kojim žele da se bave, spoznaju kako da reše određeni društveni problem, kreiraju pozitivni društveni uticaj i da stvore određenu vrednost. 📚📝

Društveno preduzetništvo predstavlja otkrivanje (inovaciju), korišćenje mogućnosti i stvaranje profita, kako bi se omogućila održivost projekta, odnosno organizacije.

Na ovoj radionici bavimo se pisanjem poslovnog plana, na osnovu koga možete ostvariti pravo za dobijanje subvencije od NSZ za npr. samozapošljavanje.

Radionicu vodi Goran Ostojić, specijalizacije iz menadžmenta, predavač na smeru Menadžment u ugostiteljstvu, društveni preduzetnik i lider omladinske organizacije Kulinarski institut „Know-hoW“.

Učešće na radionicama se ne naplaćuje ali broj mesta je ograničen, tako da je obavezna prijava na prijava@nec.rs

Projekat Škola društveno omladinskog preduzetništva, sprovodi Novosadski edukativni centar a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, sa ciljem realizacije programa društveno odgovornog preduzetništva, poboljšanja uslova za zapošljavanje mladih, kao i razvijanje društveno odgovornih ideja.

Vidimo se! 🕛✔