Novosadski Edukativni Centar

Misija NEC- a je razvoj i osnaživanje građana u oblasti celoživotnog obrazovanja,
putem društveno korisnog učenja sa ciljem njihovog osposobljavanja za stvaralačko razmišljanje i delovanje u pravcu ličnog ispunjenja i doprinosa zajednici

NEC je usmereno je ka unapređenju i razvoju mladih i sticanju praktičnog znanja i veština, koje bi dovelo kako do većeg aktivnog učešća mladih u društvenom životu, preko (samo)zapošljavana mladih, tako i do lokalno ekonomskog razvoja putem iskustvenog učenja

Novosadski edukativni centar želi da bude pokretačka snaga za sve pripadnike i predstavnike društva koji žele da se informišu, obrazuju i nauče kako da ostvare puni potencijal i doprinesu razvoju lokalne zajednice i društva uopšte

Članovi

Upoznajte nas
21586483_10211711694480149_2170691199906567286_o

Nikola Burić

Osnivač

Opredeljen za održivost: u Grusswurzel-Bewegungen pokretima. Transition i Permakultura Bern i Faircoop, u zadrugama Radiesli i WBB Warmbächli i Udruženju službe Civil International Switzerland.

Fokus: Obrazovanje za održivi razvoj i "Metabolizam antroposfere".

Diplomirao na inženjerstvu zaštite životne sredine Univerziteta u Novom Sadu.

aca-slika

Aleksandar Pokrajac

Predsednik UO

Višegodišnje iskustvo u oblasti stvaralačkog preduzetništva, profesionalnog i poslovnog razvoja, održavanju treninga i radionica. Društveni preduzetnik i mentor.

Osnivač Razvojno poslovnog centra koji se bavi pružanjem podrške razvoju preduzetništva, unapredjenje poslovanja organizacija, zadruga, udruženja i dr. kroz izgradnju održivih projekata i promovisanja društveno odgovornog poslovanja.

Master ekonomista.

Nataša Đurica

Nataša Đurica

Transakcioni analitičar

Autor akreditovanog kursa od strane Ministarstva prosvete; Izražavanje poštovanja u učionici. Transakcioni analitičar- savetnik u psihoterapiji.

Licencirani trener trenera od strane ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalnu zaštitu. Završena obuka za primenu Goldštajnovog programa u zameni za agresivno ponašanje mladih.

Diplomirani psiholog.

biljana-slika

Biljana Živanov

Trener i mentor

Biljana pruža profesionalnu i mentorsku podršku razvoju pojedinca i organizacija i na taj način doprinosi stvaranju srećnijeg i funkcionalnijeg savremenog društva.

Biljana je i edukant OTA koji podrazumeva primenu psihoterapijskih znanja u organizacijama, u cilju poboljšanja celokupnog funkcionisanja organizacije kroz edukovanje zaposlenih.

Diplomirani psiholog.

Komentari članova i učesnika radionica

drugi o nama
 • Marina Carevic
  Marina “Donela sam odluku i sada počinjem da radim posao koji jedva čekam da razvijam."
  Marina Carević
  Kada razmišljam o utiscima sa radionica i predavanja koje sam prošla, na početku bih navela da sam se upoznala sa velikim brojem novih pojmova bez obzira što sam master inženjerskog menadžmenta - menadžment preduzeća. U svim oblastima u današnje vreme se promene dešavaju konstantno i smatram da su ovakve radionice korisne bez obzira na struku, jer se uvek nešto novo može naučiti i nešto već poznato bolje shvatiti. Baš zbog toga su korisne kako onima koji se prvi put upoznaju sa preduzetništvom, tako i onima koji su već u tematici i možda već rade posao koji vole jer mogu da prošire vidike i naravno onima koji još uvek ne rade posao koji vole, a žele to da promene.
 • jovana mjerimacka
  Jovana: “Zahvaljujući Aleksandru i sjajnoj ekipi sa radionice, otkrila sam ko sam ja u stvari. "
  Jovana Mjerimačka
  Ja NE ŽELIM da svoju kreativnost, znanje, volju, trud i entuzijazam ostavim u nekoj kancelariji deset sati dnevno, po cenu stresa i unutrašnjeg nezadovoljstva, jer ne postoji toliko visoka plata koja će da kupi moj mir. Zahvaljujući Aleksandru i sjajnoj ekipi sa radionice, otkrila sam ko sam ja u stvari. Šta mi je bitno, šta hitno i šta želim od svoga života. Odlučila sam da jednostavno iskoristim svoje „menadžerske veštine“, prethodno stečena znanja, resurse i kontakte i da na putu ka ostvarenju svog cilja, i to ne samo u poslovnom, već i u ostalim segmentima života, promenim strategiju.